Multifunctionele printer Kyocera TASKalfa 7003i

De TASKalfa 7003i is een betrouwbare A3 monochrome MFP’s voor kleine tot middelgrote werkgroepen. Werkplekken waar productiviteit, betrouwbaarheid en kostenefficiëntie een vereiste zijn. Dit intelligente multifunctionele zwart-wit-apparaat is krachtig, betrouwbaar en wordt constant bijgewerkt met de nieuwste technologie om u hoogwaardige afdruk- en scanmogelijkheden te bieden, overal en altijd.
De Kyocera TASKalfa 7003i kopen of huren met of zonder onderhoud. Vraag hier een offerte aan.

Download de brochure

Kenmerken Kyocera TASKalfa 7003i

De Kyocera TASKalfa 7003i is een all-in-one zwart-wit laserprinter. Met dit model kunt u tot A3 formaat afdrukken. Deze laserprinter geeft u de mogelijkheid om, naast printen, ook te kopiëren en te scannen. Kyocera TASKalfa 7003i heeft een afdruksnelheid tot 70 pagina’s per minuut. De eerste afdruk heeft u binnen 4,2 seconden in uw handen. Dankzij de grote papierlade, met een capaciteit van 600 vellen en een uitvoerlade voor 300 vellen, kunt u meer printopdrachten verwerken zonder papier aan te hoeven vullen. Met de optie automatisch dubbelzijdig printen (duplex) bespaart u gemakkelijk geld én papier. Kyocera TASKalfa 7003i is uitgerust met een groot bedieningspaneel.

Tot 70/35 pagina’s per minuut in A4/A3

Hoge productiviteit, professionele print-, kopie-, kleurenscan functionaliteit

Eenvoudig te bedienen kleurentouchscreen met navigatiewizard

Duurzame componenten bieden ongekende efficiency en betrouwbaarheid

HyPAS™ solution platform maakt krachtig maatwerk mogelijk

Kyocera TASKalfa 7003i

Vraag hieronder een offerte aan. 

Kenmerken TASKalfa 7003i

Ontworpen voor een veeleisende werkomgeving en een steeds veranderende manier van werken. Deze gebruiksvriendelijke, veilige en productieve monochrome serie – TASKalfa 7003i, 8003i en 9003i – is voorzien van een 10,1 inch touchscreen. Daarmee krijgt u eenvoudig toegang tot alle functies. Deze modellen zijn uitgerust met diverse beveiligingsfuncties. De maximale invoercapaciteit van 7.650 vel en uitvoercapaciteit van 4.300 vel verwerkt moeiteloos grote en complexe afdruktaken.

  • Uitstekende beeldkwaliteit dankzij geavanceerde beeldtechnologie.
  • Efficiënte en betrouwbare componenten met een lange levensduur.
  • Professionele afwerkingsopties zoals boekjes en tri-vouwen.
  • Standaardnetwerk, mobiel afdrukken en scannen in kleur.
  • Uitgebreide beveiligingsfuncties zoals een IC-kaartlezer.