Multifunctionele printer Kyocera TASKalfa 4012i

De TASKalfa 4012i is een betrouwbare A3 monochrome MFP’s voor kleine tot middelgrote werkgroepen. Werkplekken waar productiviteit, betrouwbaarheid en kostenefficiëntie een vereiste zijn. Dit intelligente multifunctionele zwart-wit-apparaat is krachtig, betrouwbaar en wordt constant bijgewerkt met de nieuwste technologie om u hoogwaardige afdruk- en scanmogelijkheden te bieden, overal en altijd.
De Kyocera TASKalfa 4012i kopen of huren met of zonder onderhoud. Vraag hier een offerte aan.

Download de brochure

Kenmerken Kyocera TASKalfa 4012i

De Kyocera TASKalfa 4012i is een all-in-one zwart-wit laserprinter. Met dit model kunt u tot A3 formaat afdrukken. Deze laserprinter geeft u de mogelijkheid om, naast printen, ook te kopiëren en te scannen. Kyocera TASKalfa 4012i heeft een afdruksnelheid tot 40 pagina’s per minuut. De eerste afdruk heeft u binnen 4,2 seconden in uw handen. Dankzij de grote papierlade, met een capaciteit van 600 vellen en een uitvoerlade voor 300 vellen, kunt u meer printopdrachten verwerken zonder papier aan te hoeven vullen. Maximale papiercapaciteit: 4.100 vellen. Met de optie automatisch dubbelzijdig printen (duplex) bespaart u gemakkelijk geld én papier. Kyocera TASKalfa 4012i is uitgerust met een groot bedieningspaneel.

Tot 40/21 pagina’s per minuut in A4/A3

Hoge productiviteit, professionele print-, kopie-, kleurenscan functionaliteit

Eenvoudig te bedienen kleurentouchscreen met navigatiewizard

Duurzame componenten bieden ongekende efficiency en betrouwbaarheid

HyPAS™ solution platform maakt krachtig maatwerk mogelijk

Kyocera TASKalfa 4012i

Vraag hieronder een offerte aan. 

Kenmerken TASKalfa 4012i

De TASKalfa 4012i is een betrouwbare A3 monochrome MFP’s voor kleine tot middelgrote werkgroepen. Werkplekken waar productiviteit, betrouwbaarheid en kostenefficiëntie een vereiste zijn.Heldere, scherpe teksten en fijne lijnen met een resolutie van 1.200 x 1.200 dpi

Standaard 2GB RAM, 8GB SSD + optioneel 320GB HDD-geheugen en opslag

Duurzame componenten voor een hoge efficiëntie en betrouwbaarheid

HyPAS™ softwareplatform voor krachtige bedrijfsoplossingen op maat

Doelgroep: kleine tot middelgrote werkgroepen