Multifunctionele printer Epson AM-C4000

De WorkForce Enterprise AM-C4000 combineert snelle prestaties met een laag energieverbruik. De kleine voetafdruk en het modulaire design zijn gemaakt met het moderne kantoor in gedachten en stellen u in staat om het apparaat vorm te geven naar uw exacte vereisten. En alsof dat niet genoeg was, maakt de innovatieve technologie installatie en onderhoud eenvoudig en stressvrij. Zwart en kleuren afdrukken in hoge kwaliteit maakt deze printer compleet. 
De Epson AM-C4000 kopen of huren met of zonder onderhoud. Vraag hier een offerte aan.

Download de brochure

Kenmerken Epson AM-C4000

Deze multifunctionele kleurenprinter Epson AM-C4000 drukt t/m A4 formaat af.

Betrouwbare en verbeterde duurzaamheid
Met een eenvoudiger, korter papiertraject kunnen papierstoringen gemakkelijk worden verwijderd en wordt de afwerkingsconnectiviteit verbeterd. Dit betekent dat de uitvaltijd kan worden verminderd. Doordat er minder verbruiksartikelen nodig zijn, wordt er ook minder afval geproduceerd. Door het lage stroomverbruik is de totale milieubelasting drastisch gedaald.

Belangrijke specificaties van de Epson AM-C4000 kleuren printer
Tijd tot eerste pagina: Monochroom 6 seconden, Colour 6 seconden
Afdruksnelheid ISO/IEC 24734: 40 Pagina’s/min Monochroom, 40 Pagina’s/min Colour
Snelheid duplex afdrukken ISO/IEC 24734: 40 A4-pagina’s/min. Monochroom, 40 A4-pagina’s/min. Colour
Printresolutie: 600 x 2.400 dpi
Recommended Duty Cycle: 5.600 – 60.000 Pagina’s per maand

Epson AM-C4000

Vraag hieronder een offerte aan. 

Epson multifunctionele kleurenprinter AM-C4000

Efficiënt onderhoud

Minder vervangingsonderdelen beperken tussenkomst van de gebruiker tot een minimum, waardoor het dagelijkse onderhoud snel en efficiënt verloopt.

Heat-Free Technology

De Heat-Free PrecisionCore Technology van Epson vereist geen hitte om op te warmen als u de Epson AM-C4000 aanzet of uit de slaapstand haalt, wat het energieverbruik aanzienlijk verminderd. Hierdoor bieden Heat-Free inkjets van Epson een uitzonderlijk snelle FPOT in vergelijking met lasertechnologie.

Compatibiliteit met geavanceerde software-oplossingen

Er kunnen verschillende software-oplossingen worden geïntegreerd in de bestaande IT-infrastructuur om de efficiëntie te verhogen. Hieronder valt ook Epson Remote Services (ERS), dat cloudgebaseerde apparaatbewaking biedt en een beheersysteem dat geavanceerde externe diagnoses levert voor zakelijke producten van Epson.