Multifunctionele kleurenprinter Kyocera 8353ci

De Kyocera 8353ci zorgt voor consistente resultaten, wat uw afdruk- of scanbehoeften ook zijn. Dit intelligente multifunctionele kleuren apparaat is krachtig, betrouwbaar en wordt constant bijgewerkt met de nieuwste technologie om u hoogwaardige afdruk- en scanmogelijkheden te bieden, overal en altijd. Zwart en kleuren afdrukken in hoge kwaliteit maakt deze printer compleet. 
De Kyocera 8353ci kopen of huren met of zonder onderhoud. Vraag hier een offerte aan.

Download de brochure

Kenmerken Kyocera 8353ci

De Kyocera TASKalfa 8353ci is een all-in-one kleuren laserprinter. Met dit model kunt u tot A3 formaat afdrukken. Deze laserprinter geeft u de mogelijkheid om, naast printen, ook te kopiëren en te scannen. Kyocera TASKalfa 8353ci heeft een afdruksnelheid tot 83 pagina’s per minuut. De eerste afdruk heeft u binnen 4,9 seconden in uw handen. Dankzij de grote papierlade en een uitvoerlade voor 280 vellen, kunt u meer printopdrachten verwerken zonder papier aan te hoeven vullen. Met de optie automatisch dubbelzijdig printen (duplex) bespaart u gemakkelijk geld én papier. Kyocera TASKalfa 8353ci is uitgerust met een groot bedieningspaneel.

Tot 83/41 pagina’s per minuut in A4/A3

Hoge productiviteit, professionele print-, kopie-, kleurenscan functionaliteit

Eenvoudig te bedienen kleurentouchscreen met navigatiewizard

Duurzame componenten bieden ongekende efficiency en betrouwbaarheid

HyPAS™ solution platform maakt krachtig maatwerk mogelijk

Kyocera 8353ci

Vraag hieronder een offerte aan. 

Kyocera TASKalfa 8353ci

De Kyocera TASKalfa 8353ci is een all-in-one kleurenlaserprinter waarmee u kunt printen, kopiëren, scannen én faxen. De kleurenprinter heeft een papierlade voor maximaal A3 formaat. Met een printsnelheid tot 83 pagina’s per minuut en een eerste afdruk vanaf 4,9 seconden is het duidelijk dat deze printer staat voor snelheid. De printer heeft een invoerlade voor 600 vellen en een uitvoerlade voor 280 vellen. Zo kunt u grote opdrachten voltooien zonder het papier vaak aan te vullen. Ervaar het gemak van automatisch dubbelzijdig printen (duplex) en bespaar papier en geld. De Kyocera TASKalfa 8353ci is gemakkelijk in gebruik dankzij het grote bedieningsscherm

  • Tot 83/41 pagina’s per minuut in A4/A3 in kleur en zwart-wit
  • Hoge productiviteit, professionele print-, kopie-, kleurenscan functionaliteit
  • Eenvoudig te bedienen kleurentouchscreen met navigatiewizard
  • Laag energieverbruik
  • Duurzame componenten bieden ongekende efficiency en betrouwbaarheid
  • HyPAS™ solution platform maakt krachtig maatwerk mogelijk