Multifunctionele printer Lexmark CX825

De Lexmark CX825de, CX825dte en CX825dtfe zorgen voor consistente resultaten, wat uw afdruk- of scanbehoeften ook zijn. Deze kleurenlaser MFP met een afdruksnelheid op productieniveau tot 52 pagina’s per minuut, vooraf geïnstalleerde softwareoplossingen en toner met extra hoog rendement, beschikt tevens over een professionele finisher-optie voor nieten en perforeren.

De Lexmark CX825 kopen of huren met of zonder onderhoud. Vraag hier een offerte aan.

Download de brochure

Kenmerken Lexmark CX825de, CX825dte en CX825dtfe

Deze multifunctionele kleurenprinter Lexmark CX825de, CX825dte en CX825dtfe drukken t/m A4 formaat af.
De CX825de, CX825dte en CX825dtfe drukken de eerste pagina in 6,5 seconden af, hebben een continue uitvoersnelheid van 52 ppm en bieden een documenteninvoer tot 150 vellen.

Toonaangevende snelheid: de CX825 (CX825de, CX825dte en CX825dtfe) is de snelste A4-formaat MFP in zijn klasse, met een afdruksnelheid tot 52 ppm en een maximale maandelijkse gebruiksindicatie tot 250.000 pagina’s. Zelfs grote opdrachten worden snel afgedrukt, zodat gebruikers productiever kunnen werken. Specialist in snelle uitvoer: de CX825 drukt de eerste kleurenpagina in slechts 6,5 seconden af. Kleine taken zullen vaak al zijn afgedrukt voordat de gebruiker is opgestaan en voor gebruikers die vanaf het touchscreen afdrukken is de wachttijd tot het minimum teruggebracht. Krachtige processor: de CX825 beschikt over een krachtige afdrukcontroller met een 1,6 GHz quad-core processor en 2 GB geheugen. Zelfs complexe kleurenopdrachten met grote foto’s in hoge resolutie die vele pagina’s beslaan worden snel verwerkt. De exclusieve, krachtige grafische controller vormt de basis voor een hoge productiviteit.

Lexmark CX825 serie

Vraag hieronder een offerte aan. 

Prestaties op productieniveau

Met een 1,6 GHz quad-core processor en standaard 2 GB geheugen kan de CX825 serie, Lexmark CX825de, CX825dte en CX825dtfe, complexe afdruktaken aan. Met afdruksnelheden tot 52 ppm kunnen gebruikers in omgevingen met hoge afdrukvolumes snel in kleur afdrukken. Ook grote kleurafdruktaken worden snel uitgevoerd waardoor gebruikers productiever zijn.

Flexibele oplossingen en uitzonderlijk touchscreen

Met het exclusieve Embedded Solutions Framework (eSF) van Lexmark kan de MFP geprogrammeerd worden en daarmee voldoen aan de behoeften van elke klant en bedrijfstak. Het heldere, 25,4 cm kleuren touchscreen van de CX825 serie heeft een zeer glad oppervlak en kan zonder druk of direct huidcontact door vrijwel alles worden geactiveerd, waaronder pennen, vingertopjes of nagels.

Professionele kleuren

Professionele kleurfuncties, waaronder ultrascherpe 4800 Color Quality, PANTONE©-kalibratie en ‘spot colour replacement’ voor kleurnauwkeurigheid van al uw belangrijke huisstijlelementen.

Hoogwaardige scankwaliteit

De 1200 dpi CCD-gebaseerde scankwaliteit voor nauwkeurige kleuren en informatie wordt gecombineerd met automatische formaatdetectie en ultrasonische detectie voor dubbele invoer om er samen voor te zorgen dat elke pagina die bedoeld is voor archivering of integratie in uw digitale werkstroom, met succes wordt gescand.

Geavanceerde mediaverwerking met geïntegreerde finisher

Deze MFP beschikt standaard over een invoercapaciteit tot 1750 pagina’s, maar met diverse opties uit te breiden tot 4500 pagina’s, en een geïntegreerde finisher met nietfunctie. Daarnaast biedt het apparaat een brede ondersteuning van mediagewichten: van flinterdun papier tot dik karton.

Supplies met lange levensduur en toner voor grote volumes

Minder onderhoud betekent minder downtime en daarom beschikt de CX825 over photoconductor units die 175.000 pagina’s meegaan en aftermarket tonercartridges tot 33.000* pagina’s voor zwart en 22.000* pagina’s voor kleur (*bepaald conform ISO/IEC 19798).