Multifunctionele printer Lexmark CX920

De Lexmark CX920de, CX921de en CX922de zorgen voor consistente resultaten, wat uw afdruk- of scanbehoeften ook zijn. Deze kleurenlaser MFP met een afdruksnelheid op productieniveau tot 45 pagina’s per minuut, vooraf geïnstalleerde softwareoplossingen en toner met extra hoog rendement, beschikt tevens over een professionele finisher-optie voor nieten en perforeren.

De Lexmark CX920de, CX921de en CX922de kopen of huren met of zonder onderhoud. Vraag hier een offerte aan.

Download de brochure

Kenmerken Lexmark CX920de, CX921de en CX922de

Deze multifunctionele kleurenprinter Lexmark CX920de, CX921de en CX922de drukken t/m A3 formaat af.
De CX920de, CX921de en CX922de drukken de eerste pagina vanaf 5,2 seconden af, hebben een continue uitvoersnelheid tot 45 ppm en bieden een documenteninvoer tot 100 vellen.

Met uitgebreide standaard functies, zoals de mogelijkheid om meerdere papierformaten te verwerken, is de Lexmark CX920 serie ideaal voor middelgrote tot grote werkgroepen die een betrouwbare en gebruiksvriendelijke kleurenlaser-MFP nodig hebben. De indrukwekkende A3-uitvoer in kleur en hoge capaciteit vormen bovendien een aanvulling op de mogelijkheden van bestaande A4-printerparken.

Zelfs complexe kleurenopdrachten met grote foto’s in hoge resolutie die vele pagina’s beslaan worden snel verwerkt. De exclusieve, krachtige grafische controller vormt de basis voor een hoge productiviteit.

Lexmark CX920 serie

Vraag hieronder een offerte aan. 

Prestaties op productieniveau

Met een 1,2 GHz quad-core processor en standaard 2 GB geheugen kan de CX920 serie, Lexmark CX920de, CX921de en CX922de, complexe afdruktaken aan. Met afdruksnelheden tot 45 ppm kunnen gebruikers in omgevingen met hoge afdrukvolumes snel in kleur afdrukken. Ook grote kleurafdruktaken worden snel uitgevoerd waardoor gebruikers productiever zijn.

Flexibele oplossingen en uitzonderlijk touchscreen

Met het exclusieve Embedded Solutions Framework (eSF) van Lexmark kan de MFP geprogrammeerd worden en daarmee voldoen aan de behoeften van elke klant en bedrijfstak. Het heldere, 25,4 cm kleuren touchscreen van de CX920 serie heeft een zeer glad oppervlak en kan zonder druk of direct huidcontact door vrijwel alles worden geactiveerd, waaronder pennen, vingertopjes of nagels.

Professionele kleuren

Professionele kleurfuncties, waaronder ultrascherpe 4800 Color Quality, PANTONE©-kalibratie en ‘spot colour replacement’ voor kleurnauwkeurigheid van al uw belangrijke huisstijlelementen.

Hoogwaardige scankwaliteit

De 1200 dpi CCD-gebaseerde scankwaliteit voor nauwkeurige kleuren en informatie wordt gecombineerd met automatische formaatdetectie en ultrasonische detectie voor dubbele invoer om er samen voor te zorgen dat elke pagina die bedoeld is voor archivering of integratie in uw digitale werkstroom, met succes wordt gescand.

Geavanceerde mediaverwerking met geïntegreerde finisher

Deze MFP beschikt standaard over een invoercapaciteit tot 1750 pagina’s, maar met diverse opties uit te breiden tot 4500 pagina’s, en een geïntegreerde finisher met nietfunctie. Daarnaast biedt het apparaat een brede ondersteuning van mediagewichten: van flinterdun papier tot dik karton.

Supplies met lange levensduur en toner voor grote volumes

Minder onderhoud betekent minder downtime en daarom beschikt de CX825 over photoconductor units die 175.000 pagina’s meegaan en aftermarket tonercartridges tot 33.000* pagina’s voor zwart en 22.000* pagina’s voor kleur (*bepaald conform ISO/IEC 19798).