Multifunctionele printer Epson WF-M20590

U kunt printen, scannen en kopiëren met deze gebruiksvriendelijke zakelijke inktjet printer, die uitzonderlijk lage kosten per pagina biedt en uw energieverbruik verlaagt.

Ideaal voor omgevingen met grote volumes, zoals de logistiek, levert dit 100 ppm A3 zwart-witapparaat voor afdelingen betrouwbare resultaten voor continue printopdrachten.

De Epson WF-M20590 print hoogwaardige zwart-witdocumenten met supersnelle snelheden van 100 ppm met deze betrouwbare en milieuvriendelijke zakelijke A3-MFP voor afdelingen die ideaal is voor gespecialiseerde omgevingen met grote volumes, zoals logistiek en centrale reprografische afdelingen.

De Epson WF-M20590 D4TW kopen of huren met of zonder onderhoud. Vraag hier een offerte aan.

Download de brochure

Kenmerken

De Epson WF-M20590 is een all-in-one zwart-wit inktprinter.
Met dit model kunt u tot A3 formaat afdrukken. Geniet van een consistent superieure beeldkwaliteit met 600 x 2400 dpi en printsnelheden tot 100 afbeeldingen per minuut in enkelzijdig en dubbelzijdig. Bovendien heeft het een hoge scansnelheid van 60 ipm simplex/110 ipm duplex ADF. Het eenvoudige afdrukproces, met minder bewegende delen dan een laser, zorgt voor een hoge betrouwbaarheid en het slimme papierinvoermechanisme minimaliseert papierstoringen, dubbele invoer en geen invoer – zelfs bij hoge snelheden.

De Epson WF-M20590 vermindert de impact op het milieu
Gebruik tot 82% minder energie in vergelijking met lasers. Met minder afval en een eenvoudig werkend mechanisme vermindert het de milieu-impact van printen door een energiezuinige oplossing te bieden waarvoor minder verbruiksartikelen nodig zijn. Profiteer van een hoge papiercapaciteit van 5.350 vel en print tot 120.000 pagina’s in zwart-wit zonder inkt bij te vullen.

Epson WF-M20590

Vraag hieronder een offerte aan. 

Kenmerken Epson WF-M20590

De Epson WF-M20590 levert kwaliteit zonder compromis
De combinatie van de PrecisionCore linehead inkjet technologie van Epson, pigmentinkten op waterbasis en een efficiënt papiertransportmechanisme geeft u een printer die consistent presteert. Druk af op een breed scala aan media, waaronder gerecycled papier, enveloppen en etiketten.

Belangrijkste kenmerken

Razendsnel zwart-wit printen Tot 100 ppm plus snelle dubbele scan, A3+ formaat mogelijk

Hoge betrouwbaarheid Eenvoudig mechanisme voor omgevingen waar downtime geen optie is

Hoge capaciteit Print tot 120.000 3 zwarte pagina’s zonder inkt bij te vullen

Minder impact op het milieu Gebruik tot 82% minder energie in vergelijking met lasers 1

Gebouwd voor bedrijven. Profiteer van een breed scala aan softwareoplossingen