Multifunctionele printer Epson Enterprise WF-C20600

De WorkForce Enterprise WF-C20600 D4TW combineert snelle prestaties met een laag energieverbruik. De kleine voetafdruk en het modulaire design zijn gemaakt met het moderne kantoor in gedachten en stellen u in staat om het apparaat vorm te geven naar uw exacte vereisten. En alsof dat niet genoeg was, maakt de innovatieve technologie installatie en onderhoud eenvoudig en stressvrij. Zwart en kleuren afdrukken in hoge kwaliteit maakt deze printer compleet. 
De Epson WF-C20600 D4TW kopen of huren met of zonder onderhoud. Vraag hier een offerte aan.

Download de brochure

Kenmerken Epson WF-C20600 D4TW

Deze multifunctionele kleurenprinter Epson WF-C20600 D4TW drukt t/m A3 formaat af.

Betrouwbare en verbeterde duurzaamheid
Met een eenvoudiger, korter papiertraject kunnen papierstoringen gemakkelijk worden verwijderd en wordt de afwerkingsconnectiviteit verbeterd. Dit betekent dat de uitvaltijd kan worden verminderd. Doordat er minder verbruiksartikelen nodig zijn, wordt er ook minder afval geproduceerd. Door het lage stroomverbruik is de totale milieubelasting drastisch gedaald.

Belangrijke specificaties van de Epson WF-C20600 D4TW kleuren printer
Tijd tot eerste pagina: zwart 5,6 seconden, kleur 5,6 seconden
Afdruksnelheid ISO/IEC 24734: 60 Pagina’s/min zwart of kleur, A3 formaat 37 pag/min in zwart of kleur
Snelheid duplex afdrukken ISO/IEC 24734: 60 A4-pagina’s/min. zwart, 60 A4-pagina’s/min. kleur
Printresolutie: 600 x 2.400 dpi
Recommended Duty Cycle: 8.000 – 100.000 Pagina’s per maand

Epson WF-C20600

Vraag hieronder een offerte aan. 

Epson multifunctionele kleurenprinter WF-C20600 D4TW

Efficiënt onderhoud

Minder vervangingsonderdelen beperken tussenkomst van de gebruiker tot een minimum, waardoor het dagelijkse onderhoud snel en efficiënt verloopt.

Heat-Free Technology

De Heat-Free PrecisionCore Technology van Epson vereist geen hitte om op te warmen als u de Epson WF-C20600 D4TW aanzet of uit de slaapstand haalt, wat het energieverbruik aanzienlijk verminderd. Hierdoor bieden Heat-Free inkjets van Epson een uitzonderlijk snelle FPOT in vergelijking met lasertechnologie.

Compatibiliteit met geavanceerde software-oplossingen

Er kunnen verschillende software-oplossingen worden geïntegreerd in de bestaande IT-infrastructuur om de efficiëntie te verhogen. Hieronder valt ook Epson Remote Services (ERS), dat cloudgebaseerde apparaatbewaking biedt en een beheersysteem dat geavanceerde externe diagnoses levert voor zakelijke producten van Epson.